FLOWSHOPS

Mere info kommer snart…

“De 5 Trin (EAM®) giver mig mulighed for at skyde genvej uden at skulle grave løs. Det er en simpel og effektiv metode til at slippe begrænsende overbevisninger, underliggende mønstre eller hvad nu end der ligger til grund for det jeg oplever. Processen gør, at der sættes skub i tingene hurtigere og man måske ikke går rundt med denne her skide begrænsning, eller hvad det nu er, i et helt år. Jeg har oplevet, at give slip på ting jeg har båret med mig i årevis. Jeg er vild med den sanselige, kropslige oplevelse for der er så stor forskel på det her med at forstå noget intellektuelt eller mentalt og så til, at det lander i kroppen. Derudover evner Maria Saraphina at skabe et trygt rum for forandring.”

– Anne Goncalves, Yogalærer & Forfatter

“Ved at skabe et rum, et helligt og kærligt rum, guider Maria en til at finde ind til de udfordringer man står i, og som hæmmer en i at opnå og udnytte ens potentiale. Hun rummer professionelt ens sårbarhed. Maria giver ikke en svarene, hun fortæller heller ikke hvad man skal gøre eller hvad der er “det rigtige”. Maria støtter, guider og udfordrer til finde og opdage svarene i en selv. Jeg oplever i sessioner med Maria et klarsyn og en ro, en følelse af “aha” og forståelse af mig selv. Og mest af alt – accept og anerkendelse af mig selv. Det er den største gave – ikke at Maria accepterer, men at man i sessioner med hende oplever at man selv acceptere og anerkender sig selv.”

– Michelle Nielsen, Konsulent (og Maria’s søster)

Oversat fra engelsk…
“At have lært hvordan jeg bruger De 5 Trin (EAM®) i mit daglige arbejde har været virkeligt brugbart. Jeg har opdaget en hel del omkring min egen perfektionisme og hvordan den har holdt mig tilbage fra at bevæge mig ind i et arbejdsområde der er langt mere “mig”.

I dag har jeg inkorporeret De 5 Trin i mit arbejde på mange måder. At bruge De 5 Trin fjerner SÅ meget unødig tid jeg eller har brugt på at gennemtænke og bekymre mig omkring forskellige beslutninger jeg skal træffe. Hvis jeg kæmper med at træffe en beslutning så tjekker jeg min energi med Svajet og får et hurtigt svar fra min krop.

Maria tilbyder et sikkert og ikke-dømmende space hvor du kan dele det der sker for dig. Hun er også utrolig godt funderet i De 5 Trin hvilket ikke alene er fedt at opleve, men også gør hende til en meget kraftfuld person at lære denne metode af.”

– Cassie Uhl, Forfatter, Energi Healer & Death Doula